Sağlık Sen Genel Başkanlığı tarafından sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ile ilgili çalışmanın bu ay içinde yürürlüğe gireceği kaydedildi.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile gerçekleştirdiği görüşmede, Çalışma Bakanı’nın personel politikalarına yönelik yaklaşımının olumlu, yapıcı ve sorun çözücü olduğu belirtildi.

Sağlık Sen Genel Başkanı: Çalışma Bakanı’nın Olumlu Yaklaşımı Kronikleşmiş Bir Çok Sorunu Çözecek

Sağlık Sen Genel Başkanlığı tarafından ajanslara gönderilen basın bildirisinde; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in personel politikalarına yönelik olumlu yaklaşımları sonucunda kronikleşmiş bir çok sorunun çözülmesi noktasında güven içerisinde adım atılmasının sağlandığı vurgulandı.

‘ÇOK OLUMLU, YAPICI VE SORUN ÇÖZÜCÜ YAKLAŞIMI VAR’

Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesiyle ilgili çalışmanın bu ay içerisinde sonuçlanacağı kaydedilen açıklamada, “Konu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gelir. Meclis Genel Kurulu’nda da gerekli çalışmalar yapılarak sonuçlanır. Bakan Vedat Bilgin’in personel politikalarına yönelik yaklaşımı çok olumlu, yapıcı ve sorun çözücü. Bugüne kadar birikmiş olan sorunların çözümü noktasında çok ciddi ve kararlı adımlar atıyor. Bizim taleplerimizin desteklenmesi noktasında da ciddi manada katkı sunuyor. Tüm kamu çalışanları adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Onun olumlu yaklaşımı kronikleşmiş olan birçok sorunun da çözülmesi noktasında güven içerisinde bir adım atmamızı sağlamış oluyor. Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesiyle ilgili bir düzenlemeyi bizler bu ay içerisinde yürürlüğe koymuş oluruz diye umut ediyorum” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi