ANKARA’NIN TARAFSIZLIĞI BOZULMUŞTUR SESLERİ!

Sağlık-Sen Konya Şubesinde bugün yaşanan olaylar, uzun zamandır iddia edilen Genel Merkez Şube Yönetimleri seçimlerine müdahil oluyor eleştirisini yeniden gündeme getirdi. Genel Başkan Vekili Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz ASLAN’a tepkilerini dile getiren üyeler, “Ankaranın tarafsızlığı bozulmuştur” diyerek tepkilerini dile getirdi. Durali Baki ve Abdülaziz ASLAN’a “Başkanım tarafsız olun” diye seslenen üyelere “tarafsızız” diye cevap veren Genel Başkan Vekilinin üzerine yürüyen bazı üyeler, yapılan “Şe…” dedikleri anda salonda itişmelerin yaşandığı görüldü.

SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKAN V. ARBEDEDEN SON ANDA KURTARILDI!

Konya Sağlık-Sen şube başkanlığı için seçimleri heyecanı aylardır ilde yaşanırken, Adalet ve Değişim grubu olarak bir araya gelen Sağlık-Sen üyelerinin başkan adayı Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahı Uzmanı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal’ın Şanlıurfa’ya geçici görevle gönderilmesinin ardından başka bir boyut kazanmıştı. Daha önce 2 Aralık 2019 günü seçimlerin yapılacağı duyurulurken, Başkan adayını seçimden egale etmek için geçici görevle il dışına gönderildiği, il dışında olduğu sırada da delege seçimlerinin genel merkezin baskısıyla yaptırılmak istendiği iddialar arasında.

SEMİH DURMUŞ: “İLKELİ SENDİKACILIK YAPACAĞIZ”

Sağlık-Sen Genel Merkez seçimlerinde konuşan Semih Durmuş’un “Genel Merkez Şube seçimlerine müdahil olmayacak” dediği görüntüleri whatsapp gruplarında elden ele dolaşıma sokuldu.