Genel Başkan Semih Durmuş
Genel Başkan Vekili Durali Baki 
Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat) İdris Baykan
Genel Başkan Yardımcısı (Maliye) Mahmut Faruk Doğan
Genel Başkan Yardımcısı (Basın-İletişim) Şemsettin Karadoğan
Genel Başkan Yardımcısı (Mevzuat) Yusuf Dural
Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) Abdulaziz Arslan

Sağlık-Sen'in Yeni Başkanı'ndan İlk Açıklama haberini okumak için tıklayın.

Teşkilat Kenetlendi! Hep Birlikte Şimdi Yeni Şeyler Söyleme Vakti haberini okumak için tıklayın.

Semih Durmuş Kaç Oyla Genel Başkan Seçildi? Metin Memiş Kaç Oyda Kaldı? haberini okumak için tıklayın.

SEMİH DURMUŞ KİMDİR?

1969 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Zonguldak'ta tamamladı.

1996 yılında Uludağ Üniversitesi SHMYO Radyoloji Bölümünü, 2015 yılında ise Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. 1997 yılında SSK Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde Radyoloji Teknikeri olarak göreve başladı.

Çeşitli vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadrosunda görev yaptı. 2005-2008 yılları arasında Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanlığı görevini yürüttü.

2008 yılında yapılan Sağlık-Sen 3. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sekreterliği’ne seçilen Durmuş, 2011 yılında yapılan 4. Olağan Genel Kurul'da da yeni adıyla Genel Başkan Yardımcılığı (Basın ve İletişim) görevine tekrar seçildi.

Genel Başkan Mahmut Kaçar'ın milletvekilliği adaylığı nedeni ile görevinden ayrılmasının ardından yapılan görev dağılımında Genel Başkan Yardımcısı (Genel Başkan Vekili) görevine seçildi.

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından 25-26 Ağustos 2012 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeniden Genel Başkan Yardımcısı (Genel Başkan Vekili) olarak seçildi.

Semih Durmuş, 10 - 11 Ocak 2015 tarihinde yapılan 5. Olağan Genel Kurulda yeniden Genel Başkan Yardımcısı (Genel Başkan Vekili) olarak seçildi.

Semih Durmuş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi