Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Vekili Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla düzenlenen 6. Genel Kurulda Mehmet Âli arayıcı yeniden Gaziantep Şube Başkanı seçildi.

Kendisine destek veren teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şube Başkanı Mehmet Âli Arayıcı, sağlık çalışanlarının başta ekonomik, özlük ve sosyal hakları olmak üzere mücadeleyi sürdürdüklerini belirterek en büyük gayelerinin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refah seviyesini arttırmak olduğunu belirtti.

Sağlık çalışanları güldüğünde Türkiye’nin güleceğini belirten Arayıcı, çalışmalarını sürdüreceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı.

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı Şube Sekreteri Mehmet Yaşar, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Gündoğan, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Karaoğlu, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Fevzi Gürsel, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Güler, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Taman.

Editör: Haber Merkezi