Sağlık- Sen’in twitter’da başlattığı hashtag çalışmasına yönelik sosyal medya hesabından açıklama yapan Mustafa KULLUK ; Sağlık Sen sabık (eski) Genel Başkanı’nı bakanla görüşemiyor  diye eleştirenlerin bakanla 10 ayda bir kez 10 dk görüşebildiğini belirten KULLUK açıklamasının devamında;

“ Sendikacılıkta müzakere dönemi bitti twitter sendikacılığı başladı. Bakanı kürsüde değil makamında terletmek önemli diyenler bakanın makamını göremiyor ki twitter’dan terletmeye çalışıyorlar. Twitter'ın katkısı sorunlara yönelik gündem oluşturmak genel merkez yönetimine faydası ise algı yönetmek. Heyhat sağlık ve sosyal hizmet çalışanları çözüm bekliyor siz şikayet ediyorsunuz. Makamınızı korumak için teşkilatları karıştırmaya harcadığınız enerjiyi çalışanların sorunlarının çözümüne harcasanız belki 10 ayda bir tane olsun soruna çözüm bulunurdu toplu sözleşmede çalışanlar adına kaybedilen koskoca 2 yıldan sonra yazık ki o da yok.” diye belirtti.

Paylaşıma yapılan sendikaya yönelik eleştirel yorumlara ise; “Memur- Sen  ve Sağlık- Sen pek çok başarılara imza atmış, pek çok yaraya merhem olmuş, pek çok soruna parmak basmış kuruluş misyonuna uygun yol almış güzide ve bu ülke için zaruri kuruluşlardır.

Sağlık Sen özelinde bugün yapılan hatalar yanlışlar bu kurumu yaralasada öneminin bu döneme dair kaybına yol açsada değerinden birşey kaybettirmez.” cevabını verdi.