Metin Memiş, Himmet Bayar ile Mustafa Kulluk'unda hazır bulunduğu devir teslim töreninde Yönetim Kuruluna yeni seçilen Genel Başkan Yardımcıları Durali Baki, İdris Baykan, Abdülaziz Aslan, Şemsettin Karadoğan, Mahmut Faruk Doğan ve Yusuf Dural'ın da yer aldığı törende kısa bir konuşma yapan Metin Memiş, görevi devrettiği Semih Durmuş'un yeni görevinde çok güzel hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, başarılar diledi.

Sağlık-Sen üyelerine teşekkür eden Memiş, “Her şeyde olduğu gibi bu iş de takım işi. Bizlere de ekibimizle beraber önemli hizmetlere imza atmak nasip oldu. Katkılarınızdan ve çalışma azminizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Başkanlık görevini devralan Semih Durmuş'da verdiği hizmetlerden dolayı Metin Memiş'e teşekkür etti. Törenin sonunda halef selef Genel Başkanlar birbirlerine çiçek verdi ve başarılar diledi.

SaglikPersoneliHaber.Net ailesi olarak,

Genel Başkan Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcıları Durali Baki, İdris Baykan, Abdülaziz Aslan, Şemsettin Karadoğan, Mahmut Faruk Doğan ve Yusuf Dural'ı tebrik eder, 

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz. 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Editör: Haber Merkezi