Doğan ;Demokratik sistemlerinin vaz geçilmez unsuru sivil toplum örgütleridir. Bizler Sağlık-Sen olarak ilk günden beri, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mali, özlük ve sosyal haklarını koruyup geliştirmek adına her ortamda, her fırsatta sağlık çalışanları dedik, onların haklı taleplerinin savunucusu olduk, olmaya devam ediyoruz. Üyelerimize ve topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde hareket ederek, hesap verebilir, şeffaf, çözüm odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarımızı yaptık, yapmaya devam ediyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada sendikamızın olağan genel kurulu ile ilgili verilen kararda hukuki süreç devam etmektedir. Söz konusu karar kesin ve uygulanabilir değildir. Yok hükmündedir. Şuanki yönetimin geleceğini etkileyen bir karar değildir. Gerekli olan başvurularımızı yaptık, itiraz süreci işliyor. İtiraz süreci tamamlanana kadar görevimizin başındayız. Bu karar üst mahkemece bozulacaktır. Tüm üyelerimizi kucaklayarak, Sağlık - Sen'imizin her üyesiyle bir bütün olarak,  ayrılmadan, ayrışmadan, ilk günkü heyecanla; yine sağlık çalışanı diyeceğiz, yine onların sesi olacağız. 

Kayseri Sağlık Sen olarak görevi devraldığımız günden itibaren sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının öncelikli sorunlarının çözümü için gayret gösterdik. Her zaman şeffaf yönetim dedik. Hiçbir zaman sandıktan kaçmadık. Yarın bile sandık önümüze gelse, gerekeni yapmaya hazırız. Tüm Türkiye genelinde Sağlık-Sen ailesi olarak bu anlayışı benimseyerek, tüm üyelerimizi kucaklamaya devam edeceğiz. 

Kayseri Sağlık Sen teşkilatı aktif, dinamik, heyecanını yitirmeden, bu süreç sonunda daha da güçlenerek yoluna devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi