Sağlık-Sen’in Bayburt Şube Başkanı Cemil Kandemiroğlu’nun, Boğaziçi Üniversitesi’nde eylem yapan akademisyenlere karşı kullandığı ifadeler, İBB Başkanı İmamoğlu için yazdıkları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yardımcısı olmak istemesiyle sosyal medya'dan tepki aldı.

Aynı zamanda sağlık memuru olan Kandemiroğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde ‘kayyum rektör istemiyoruz’ eylemi yapan öğretim üyelerine, “Hepiniz şerefsizsiniz. Hainsiniz. Yahudisiniz. Allah belanızı versin, inşallah” diye yazdığı görüldü.

İMAMOĞLU

Kandemiroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili bir haberi alıntı yaparak da, “Ulan seninle aynı memleketli olmaktan utanıyorum nasıl bir hain adamsın” dedi.

Kandemiroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da şöyle eleştirdi:

“Sağlık Bakanı ve Teknoloji bakanı sınıfta kalmıştır. Mayısta aşıyı çıkartıyoruz demiştiniz. Şimdi yıl sonuna diyorsunuz. Yahu kardeşim siz kim, aşı yapmak kim. Bırakın boş konuşmayı memleketin parasını çarçur etmeyin bari.”


*Cemil Kandemiroğlu - Sağlık Sen Bayburt Şube Başkanı

“ERDOĞAN BENİ YARDIMCISI YAPSIN”

Kandemiroğlu, Erdoğan’a yardımcı olması halinde yapacağını da şöyle açıkladı:

“Tayyip Erdoğan beni Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapsın. Söz bir yılda Allah’ın izniyle her şey düzelecek. Ama tam yetki ile. İdam, kısas dahil. Ölümden sonra tüm sorumluluk benim. İnandık, iman ettik. En baştan her şeyi düzenleyeceğiz.”

Sözcü’nün haberine göre; Kandemiroğlu, geçilmeyen yol ve köprülerden Hazine’nin ödediği 110 milyar TL’ye karşı çıkan birine ise  “Lan onun bunun evladı sen devletin içindeki hain misin? Travestinin evladı.” cevabını verdi.

Editör: Haber Merkezi