Sağlık Bakanı Hangi Gelenekten Geliyor

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal Aile hekimlerinin sorunlarına dair yaptığı açıklamada Sayın Sağlık Bakanına Bakanlık geleneğinden gelmediğini söyleyerek ne demek istemiştir. Ayrıca küçük enişte derken hangi Daire Başkanlarını kast etmiştir. Bu beyandan anlaşılan Sayın Bakanın Daire Başkanları düzeyinde bir eniştesi olması gerekmektedir. Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Köksal’ın dediği gibi Devlet Whatsapp danmı yönetilmektedir.

Sayın Köksal Daire Başkanlarının sahadaki sıkıntıları bilmediğini ve sahayı bilmeyenlerin sosyal medyada aslan kesildiklerini maazallah sosyal medya olmasa devletin yönetilemeyeceğini belirttiği açıklamasının tam metni aşağıdaki linkde verilmiştir.

Son bir ayda ülkemizde gelişen olaylar neticesinde Sayın Bakanımızın nasıl çalıştığını tüm Milletimiz görmektedir. Sayın Bakanımızın uykuya bile zamanının olmadığı yazılı görsel basından belli olmaktadır. Linkte bahsedilen konularda muhatap Sağlık-Sen Genel Merkezi olması gerekirken bir Şube Başkanının Sayın Bakana yakıştırdığı gelenek konusu okuyucularımızın takdirine sunulur. Kaldı ki Sağlık-Sen Ak Parti taraftarı bir sendikadır. Bakanlar Kurulunun bir üyesini karalamak ki nasıl çalıştığı bilinen bir Bakanı karalamak akıl ve izan işi olmasa gerektir.

Editör: Haber Merkezi