Adana İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı. Adana İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde çalışanları kapsayan banka promosyon ihalesi 7 bankanın katılımı ile gerçekleştirildi.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan açık artırma usulü yoğun bir teklif pazarlığının ardından 4 bin 810 lira üzerinden tek seferde ödenmesi şartıyla Ziraat. Bankası ile anlaşmaya varıldı.

Sözleşme önümüzdeki günlerde atılacak resmi imzalarla birlikte, İl Sağlık Müdürlüğü personelleri Aralık ayı, Kamu Hastaneler Kurumu Personelleri Ocak ayı itibariyle personellerin maaş hesaplarına yatırılmaya başlanacak ve ihale 5 yıl süreyle devam edecek

Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu yaptığı açıklamada "Adana Sağlık çalışanları tek seferde 4 bin 810 lira gibi bir promosyon ödemesini kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Sendika Başkanı olduğumuz ilk günden itibaren tüm sağlık teşkilatının temsilcisiyiz herkese eşitiz dedik bugün herkese eşit ve memnun edici bir rakam ile promosyon ihalesini sonlandırdık" dedi.

Ayrıca Komisyon Başkanı İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer beye, Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Enver Çelik beye, Satınalma Birim sorumluları Ramazan Can beye , Selim Demir beye ,Promosyon Birim sorumlusu Ali Reşat Yalçın beye ve Emeği geçenlere teşekkürlerini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi