Öncelik ile zaman siyaset yapma zamanı değil ulusal birlik olma zamanıdır. Dağıttığınız meyvelerin karantina koşulları nedir ? Böyle bir şeyi nasıl yaptığınızı belgeleri ile açıklamanızı bekliyoruz?


BAŞKAN #EVDEKAL KURALINI TANIMADI: HASTANE HASTANE PORTAKAL DAĞITIYOR! TIKLAYIN


Meyveleri karantinaya aldık demek 14 gün meyveleri bir yerde mi beklettiniz ve çalışanlara bayat meyveler mi dağıttınız? Bizim bildiğimiz meyveler karantinaya alınmaz. Ha dezenfekte ettirdik diyor iseniz bunun için ne malzeme kullandınız? İnsan sağlığına zararı bir malzeme kullanmadığınızı nereden biliyorsunuz? Bunun ile ilgili belgeleriniz var mıdır?

Meyveleri çift poşete koymanız  Corona virüsten koruyor mu? Bunun bilimsel kanıtı var mı? Var ise bu ifadeniz Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara nın  “Marketten aldığımız paketle poşetle Corona Virüsü eve gelir mi?” sorusuna verdiği, "Eğer benden önce bir kişi hastaysa, o sırada öksürdüyse ve damlacıklar paketin üzerine geldiyse bulunabilir" yanıtını ile ters düşmüyor mu ? İnsanların beraber bir ortamı paylaşmaması için yöneticiler bu kadar paylaşım ve talimat verir iken siz insanlara C vitamini vermek için niçin meyve dağıtarak bir ortama gelmelerini sağlıyorsunuz.C vitaminin corona virüsden koruduğunu Sağlık Bakanlığı kabul etmiyor siz hangi bilimsel kanıt ile bunu söylüyorsunuz?

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastanelerde yemekhanelerde çalışanlar 1 metre arayla masalara oturtulurken ve plastik tek kullanımlık tabak bıçak vb. malzeme ile yemek yerken siz ne akla hizmet çalışanların ortak yemeleri için toplu meyve dağıtıyorsunuz? Peki dağıttığınız ajanda ve kalemleri nasıl dezenfekte ettiniz? Buna bir açıklama yapmamışsınız? Servis sorumlularına verdiğinizi ifade ettiğiniz malzemelerden dolayı çalışanlar ile irtibat kurmadıysanız çalışanların yüzüne vuran mutluluğu nereden biliyorsunuz?

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm hastanelerin internet sitelerine girip bakarsanız dışarıdan hastaneye yiyecek içecek getirilmesinin yasak olduğu açıkça yazdığını görüyorsünüz. Sendikanızda şube başkan yardımcınız olan ve aynı zamanda Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde Personel Başkan Yardımcısı olan arkadaşınız kendilerinin koyduğu kurala uymanız için sizi neden uyarmadığı da ayrı bir soru işareti olarak durmaktadır.

Bir de ilin ileri gelenlerinin sizi açıkça desteklediğini yazmışsınız. Bu hatayı açıkça destekleyenler kimlerdir? Nerede bunu yazmışlar veya ifade etmişlerdir?

Başkan olmadı niyetiniz iyi olabilir ama yaptığınız sağlıksız bir hareket. Sizden her gün Ordu İlinden gelen hastanelerde personele imza ile günlük bir tane maske dağıtıldığı şikayetleri varken meyveye harcadığınız parayı çalışanlarınıza maske almak için kullanmanızı beklemek her halde bizim değil çalışanlarınızın sizin üzerinizde ki hakkıdır.

OLMADI BAŞKAN OLMADI HATADAN DERS ALMAK ERDEMDİR. BİZDEN UYARMASI.