Hekim dışı sağlık çalışanına yönelik herhangi bir zam kararı almadan sadece hekimlere yönelik TBMM'de düzenleme yapılması sonrası eleştiri oklarının hedefinde olan Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca bugün akşam saatlerinde Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyelerini Sağlık Bakanlığının Bilkent yerleşkesinde kabul etti.


*Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri

Görüşmeyle ilgili olarak açıklama yapan Kahveci, Makul bir artışın bir an önce yapılması gerekliliğini Bakan Koca2ya ilettiğini, Kendileri de bu konuda çalışma yaptıklarını ifade ettiğini aktardı. Bakan Fahrettin Koca'nın "çalışanların hassasiyetlerini dikkate alacaklarını" söylediğini dile getiren Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Süreci tüm yönleri ile yakından takip etmeye devam ediyoruz, edeceğiz." dedi.

Diğer taraftan bugün öğleden sonra Yetkili Sendika Sağlık Sen Genel Başkanı Samih Durmuş, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile beraber Sağlık Bakanı Koca'yı ziyaret etmiş, görüşmenin ardından Sağlık Sen'in yarın tüm Türkiye geneli yapacağı iş bırakma eylemini ASKIYA aldıklarını açıklamıştı.


* Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Sağlık Sen Genel Başkanı Samih Durmuş Bakan Koca'yı ziyaret etmişti. 

Editör: Haber Merkezi