Diyanet Sen tarafından yayınlanan yazıdae Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından yapılan toplantıda alınan karara göre 15 Mayıs öncesi üye çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla üye yapma kampanyası başlatıldığı belirtildi.

23 Mart ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen üye yapma kampanyasına göre yapılan her üye için 30 (Otuz) TL'lik prim verme kararı alındığı ifade edildi.

Diğer taraftan Memur Sen Konfederasyonuna bağlı diğer sendikaların da Diyanet Sen gibi üye yapma kampanyası yapıp yapmayacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Bilindiği üzere sağlık personellerinin üye olduğu Sağlık Sen'de Memur Sen'e bağlı faaliyet yürütüyor.


Sağlık Sen Başkanı 25 Bin Liralık İphonuyla İl Müdürüne Talepleri İletti! - TIKLAYIN


Diyanet Sen Yazısı Şu Şekilde;

Genel Merkez Yönetim Kurulumuz yaptığı toplantıda ilgili karar gereğince 15 Mayıs öncesi teşkilatımızın üye çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla üye yapma kampanyası başlatmıştır.

Söz konusu karar gereğince Genel Merkez Yönetim Kurulumuz 23 Mart ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılan her üye için 30 (Otuz) TL'lik prim vermeyi kararlaştırmıştır. Kaydedilen her üye için 30 (Otuz) TL'lik prim iadesi bir defaya mahsus Haziran ayı avanslarına eklenmek suretiyle şube hesaplarına yatırılacaktır.

Üye çalışması yapan Şube Başkanlıkları, İl ve İlçe Temsilciliklerince kaydeidlen üyeyi hangi birim/ilçe yapmışsa bahse konu 30 (Otuz) TL'lik prim o birime/ilçeye şube tarafından ödenecektir.

Kampanyamızın başarıya ulaşabilmesi çin Şube/İl yönetim kurullarımızın ilçe temsilciliklerimizle en kısa sürede toplantı yaparak kampanyanın duyurulması ve yazımızın bir nüshasının mutlaka ilçe temsilciliklerimize ulaştırılarak 30 TL'lik prim ile ilgili kampanyamızın yetkili organlarımızca sınırlı tutulması hususunda gereğini önemle rica ederiz.