Memur Sen Memura 100 Lira Zam mı İstedi!
Fox Haber'in 23 Ocak tarihli haber bülteninde ekrana yansıyan alt yazıya memurlar tepki gösterdi. Memur Sen Konfederasyon 400 TL seyyanen zam talebi sonrasında başta sosyal medya'da zam talebi büyük eleştiri konusu olmuşken 100 Liralık zam talebi görenleri şaşkına çevirdi.

Yetkili Konfederasyon Memur Sen'in 100 liralık zam istedigi yönünde sosyal medya'da dolaşan haberin ardından saglikpersonelihaber.net olarak konuyu araştırdık. Tepki çeken haberin kaynağının ise Fox haberin alt yazısı gösterildi.
SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİLERİ GELDİ
Haberi izlemeden,ekran görnütüsünden yola çıkarak maddeler halinde paylaşım yapanların olduğu görüldü.
Memur Sen'in 400 TL seyyanen zam talebi de tepki çekmişti.
400 TL'nin ardından Memur Sen'in yüzde 10'luk bir zam talebi olduğu da haberlere yansıdı. Memurlar ne 400 TL seyyanen zam ne de yüzde 10'luk bir artışı kabul etmediklerini de dile getiriyorlar.
Öte yandan Memur Sen biz haberi yayına verdikten sonra yaptığı açıklamada "FOX TV ve Cumhuriyet gazetesinin de olduğu bazı medya organlarınca; “MEMUR-SEN HÜKÜMETTEN TÜM MEMURLARA 100 TL ZAM İSTEDİ” minvalinde gerçekten uzak habere başvurulmuştur. Art niyetli yayını kınıyor, sorumlu davranışın gereği olarak yanlışı telafiye davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Personel Sağlık Telegram grubumuza ücretsiz Abone ol, günlük haberler cebine gelsin. Tıkla

Sağlık personelinin alın teri emeği üzerinden makam mevki menfaat sağlayan çeteleşmiş bu sendikadan istifa etmeyen sağlık personeli meslektaşlarıma hakkımı helal etmiyorum