Talat Yavuz yapmış olduğu açıklamada; bu tür haberlerin iftira olduğunu, iddiaları ortaya atanların ispiyoncu olduğunu söyledi.

İşte Yavuz ‘un o açıklamaları:

***BİR TESPİT VE TARİHE NOT***

1) Son günlerde, sosyal medya sayesinde yeni bir sendikacılık ve habercilik şekli türedi. Önce bir iftira üretiliyor, sonra sosyal medyadan sırtını dayadıkları kim varsa etiketliyorlar.

2) Böylece, hem kimden güç aldıklarını örtük bir şekilde işaret etmiş hem de gücünün yetmediği muhatabını sahiplerine, abilerine ve makam sahiplerine şikayet etmiş oluyorlar.

3) Bu nasıl bir ruh halidir? İçinde ispiyonculuk var, sarı sendikacılık var, karşı tarafa savunma hakkı tanımadan infaz var. Devlet makamlarını küçük düşürmekten tutun da temsil ettiği üyelerinin saygınlığına halel getirmeye kadar değerlerimize aykırı içerik var.

4) Kendilerine basın süsü veren birkaç harami bir tarafa, bir sendikanın genel başkanı ve yardımcılarının bu şekilde davranması, sendikacılık adına geride bıraktıkları kirli mirasa ekledikleri yeni bir sayfa olacaktır.

5) Tavsiyem; bu ispiyonculuktan ve “abime söylerim seni döver” tavrınızdan, geç kalmadan vazgeçin ve kamuoyundan özür dileyin.

Münferit olaylar üzerinden devam ederseniz, altından kalkamayacağınız çok örneklerle karşınıza çıkarız ve utanırsınız.