6. Olağan Genel Kurul sürecini geçtiğimiz ay tamamlayan Sağlık Sen Gaziantep Şubesi delege seçimleri ile ilgili yargı süreci sonuçlandı.

Yapılan seçimlerde mevcut Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, çoğunluğu hastane idarecilerinden oluşan adaya karşı sandıktan büyük bir başarı yakalayarak çıkmıştı.

Delege seçimlerini kaybeden muhaliflerin seçimlerin yapıldığı yeri bahane göstererek iptali için mahkemeye yaptıkları başvuru Gaziantep 3. İş Mahkemesinde görüldü.

Her iki tarafın avukatlarına dinleyen mahkeme heyeti delege seçimlerimin iptali için yapılan başvuruyu reddetti.

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, mahkeme kararı sonrası yaptığı açıklamada, "Genel kurullarımızı son derece demokratik ortamda ve büyük bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Ancak ne ilginçtir ki, her seçim sonrası sonuçları kabullenemeyenler mahkemenin yolunu tutuyor. Geçtiğimiz seçimde de böyle olmuştu. Bu seçimde de oldu. Mahkeme heyeti delege seçimlerinin iptali için açılan davayı reddetti. Türk adaleti seçim sonucunu hazmedemeyen bu şahıslara gereken cevabı vermiş ve seçimimiz ile herhangi bir sorun ya da sıkıntı tespit etmemiş, mevcut sonucu onamıştır. Mahkemenin seçimimiz ile verdiği karar, camiamıza sevgi saygı ve hürmetlerim ile duyurulur" dedi.

Editör: Haber Merkezi