Gaziantep sağlık camiasının sevilen simalarından olan Türk Sağlık Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Kemal Kazak önemli bir göreve getirildi. Sendikanın 5 dönemden beridir Gaziantep Şube Başkanlığını yürüten Kemal Kazak, bugün Ankara’da Türk Sağlık Sendikası’nın düzenlenen 7’nci Olağan Kongresi’nde genel başkan yardımcılığına getirildi. Başkan Kazak’ın Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesi Gaziantepli sağlıkçılar tarafından sevinçle karşılandı. Genel kongrede Gaziantep’i Kemal Kazak, Mehmet Akmaz ile Ramazan Abbasoğlu delege olarak temsil etti. 

BAŞKAN KAZAK YÖNETİM KURULUNA GİRDİ

Mevcut Genel Başkan Önder Kahveci tek aday olduğu kongrede 170 delegenin tamamının oyunu aldı. Sendikanın Gaziantep Şube Başkanı Kazak, sendikanın 7 kişilik yönetim kuruluna seçilerek genel başkan yardımcılığına getirildi.

“RABBİM MAHCUP ETMESİN”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Kazak, “Cenab-ı Mevlam sağlık sıhhat verirse bu tarihten itibaren teşkilatımıza Ankara' dan hizmet edeceğiz. Bize inanıp güvenen büyüklerimize, Genel Başkanımıza, Şube  Başkanlarımıza, delegasyona ve sendikamızın her bir ferdine layık olmak için gece gündüz gayret edeceğiz. 

Rabbim mahçup etmesin, utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Genel Kongrenin ardından sendikanın yeni yönetimi şu şekilde oldu;

Önder Kahveci (Genel Başkan)

Ümit Turhan (Genel Bşk. Yrd.)

Kenan Karaçam (Genel Bşk. Yrd.)

Mücahit Gökhan Şahin (Genel Bşk. Yrd.)

Mustafa Köse (Genel Bşk. Yrd.)

Kemal Kazak (Genel Bşk. Yrd.)

Orhan Yılmaz (Genel Bşk. Yrd.)