Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş'un yetkili olduğu dönemlerdeki Döner Sermaye sisteminin erimesini görselleştirdiği ücretli reklam paylaşımına Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse'nin "İtiraf Ettiler" (Sağlık Sen Ne Yapmaya Çalışıyor? haberi için tıklayınız.) çıkışıyla başlayan polemik, iddialara göre Erzincan'da Şube Başkanlarının sözlü - fiili tartışmalarının eklenmesiyle yeni bir boyut kazanmıştı.

DevamındaTürk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse'ye Sağlık Sen Resmi Web Sitesinden "Kazanım Sağlayan Biz, Boş konuşan Siz" ( Sağlık Sen'den Türk Sağlık Sen Başkanına Cevap Geldi! haberimiz için tıklayınız. ) cevabının verilmesinin ardından Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin "Ergenler Gibi Eline Telefonu Alıp Cıyaklamaya Başlayan Malum Şahıs..." (Türk Sağlık Sen'den Zehir Zemberek Açıklama: Ergenler Gibi Eline Telefonu Alıp Cıyaklamaya Başlayan Malum Şahıs...haberimiz için tıklayınız.) diyerek açıklamada bulunduğu Erzincan tartışmasının devamında Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse'de "Adınızı Kamu Çalışanları Buçuk-Sen Koydu" ( haber için tıklayınız ) diyerek tepki göstermişti. 

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin "Ergenler Gibi Eline Telefonu Alıp Cıyaklamaya Başlayan Malum Şahıs..." açıklamasına Sağlık Sen Şubelerinin verdiği cevap;

Önder KAHVECİ ;

Bak bayım !

Ismarlama,Talimatla Veya Sonucu Beğenilmeyip Tekrar Edilen Seçimlerle Başkan Olduğun İçin Eksik Bilgilerinin Olması Gayet Normal.

Temsil Ettiğin Camianın Genel Düşünce Yapısına Uygun Olarak 
Erzincan Şube Başkanımıza Camianın Temsilcilerince Yapılan Saldıraya Yönelik Yaptığın Açıklamaya Pek Şaşırmadık.

Kendinize yakışanı yapmışsınız yine. Şu süreçte üye formundaki eksik bilgi için gidilen sicil biriminde ne işi varmış şube başkanımızın İyi de size ne.

Editör: Haber Merkezi