Kamu Sağlık-Sen Bilim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ferit Gürsu'nun da katıldığı ziyarette özellikle; Döner Sermaye, yemek, temizlik, geçmişte yapılan adrese teslim kadrolar ve liyakatsiz atamalarla ilgili sorunlar iletildi. Sayın Rektörümüze göreve geldiği günden beri öncelikli olarak temizlik konusunda ivme kazanılmasından dolayı ve bu ayki döner sermayelerde ki Sağlık Çalışanlarını memnun eden ödemelerden dolayı teşekkür ettik.

Sağlık Çalışanlarının sorunlarını çözme konusundaki istek ve çabalarını görmek bizleri sevindirmiştir. Her türlü olumlu değişiklik ve yeniliğin yanında olacağımızı ilettik. Yeni bir döneme adaletli ve hakça bir yönetim anlayışıyla girildiğini görmek bizleri ümitlendirmiştir." dedi.

Görüşmede bulunan Kamu Sağlık-Sen Bilim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ferit Gürsu ise; Akademisyenlerin bazı sorunları ile bazı görüş ve önerilerini ileterek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Üniversitemize atanan Rektörümüzün ve ekibinin Allah yar ve yardımcısı olsun. Sendika Bilim Kurulu olarak her türlü öneri ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını beyan ederek Sağlık Çalışanlarının sesi ve hakkını koruma adına görüşmelerinin devam edeceğini söyledi.