Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Hekim Sendikası Genel Başkanı Adil Kurban'ın "İnsanın İslamiyeti bulması yaşaması tanıması Allah-u Te'alayı bilmesi çok kolay değil. Çok kolay şirke girebilir. Eğitim sistemimizi düzeltelim. Risale-i Nur'u lütfen Milli Eğitim'e sokalım." açıklamasına tepki gösterdi.


*Fatih Galender Zengin - Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı

Başkan Fatih Galender Zengin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda " Bir kardeşiniz olarak tekrar uyarıyorum. Rica ediyorum. Bir takım cemaatler tarafından ve ne amaçla kurulduğu belli olmayan Sendikamsı yapılardan uzak durun. Sonradan Ah vah olmasın!!!" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Hekim Sendikası Başkanı Adil Kurban, Risale-i Nur MEB müfredatına girmeli dediği açıklamasıyla ilgili olarak 13 bin üyemiz oldu, bizden korkuyorlar. Bu iki yüzlülere inanacak mısınız? Sendikanıza sahip çıkamaz mısınız? diyerek kendini savunmuştu. "Risale-i Nur Müfredata Girmeli Diyen Hekim Sendikası Başkanı: Bize Karşı Her Yolu Yolsuzluğu Deniyorlar" başlıklı haberimize TIKLAYARAK açıklamanın tamamına erişebilirsiniz.