Önümüzdeki günlerde Olağan Genel Kurula gitmeye hazırlanan Sağlık Sen Genel Merkezi, İl Divan toplantılarıyla delegelerin nabzını tutmaya devam ediyor.

Sonuncusu Diyarbakır’da düzenleyen Sağlık Sen Teşkilat buluşmasında Sağlık Sen Genel Başkanı ve destekçileri Şemsettin Karadoğan ile Yusuf Dural toplantıya katıldı.

Teşkilat buluşmasında sözleşmeli personele kadro düzenlemesiyle ilgili Sağlık Sen ve Memur Sen’in verdiği mücadele sonucunda yasalaştığına dikkat çeken Semih Durmuş, ek gösterge düzenlemesinede değinerek vaat olmaktan çıktığını söyledi.

MÜCADELEMİZ SONUCUNDA YÜZLER GÜLÜYOR

Verdikleri kararlı mücadele sonrasında sağlık çalışanlarının yüzlerinin güldüğünü söyleyen Semih Durmuş, yılan hikayesine dönen promosyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ortak ve kapsayıcı bir düzenleme yapılması gerektiğinin altını çizen Semih Durmuş, sahada muazzam bir bilgi kirliliği olduğuna değindi.

Sağlık Bakanlığı’nın promosyon sürecini ele aldığını ancak uzun süre geçmesine rağmen hala bir açıklama yapılmadığını belirten Durmuş, tüm sağlık çalışanlarını ilgilendiren ortak ve kapsayıcı bir düzenleme yapılması gerekmektedir dedi.


Bakanlık Promosyon İhalesi Yapıyor, Semih Durmuş Mangal Yakıyor!


Öte yandan geçtiğimiz ay Sağlık Bakanlığı tarafından promosyonla ilgili ihalenin yapıldığı gün Semih Durmuş, promosyon ihalesini takip etmek yerine Kırşehir’de mangal yemeyi tercih etmesi tepkileri beraberinde getirmişti.

Editör: Haber Merkezi