Sağlık Sen Bilecik Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilirken 2 listeyle yapılan seçimde Emrah Göztepe Bilecik Şubesinin yeni başkanı seçildi.

Genel kurulda teşkilat mensuplarına seslenen Genel Başkan Vekili Durali Baki, “Sağlık Sen’den önce nasıl sendikacılık yapıldığını unutmadık, unutmayacağız” diyerek emek ve alın teri mücadelesini kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

BAKİ: BİRÇOK SORUNA NEŞTER VURDUK

Sağlık Sen’in kimseyi ötekileştirmeden alın terinin hakkını savunduğunu kaydeden Genel Başkan Vekili Durali Baki, “yetkiyi aldığımız günden beri kamu çalışanlarının birçok sorununa neşter vurduk. Kamu çalışanlarımız için onlarca kazanıma imza attık.” diye konuştu.

"ONLARIN NASIL SENDİKACILIK YAPTIĞINI UNUTMADIK"

Bugüne kadar marjinal söylemler dışında hiçbir şey üretmeyen sendikaların şimdi kendilerini eleştirdiğini dile getiren Baki, “Onların zamanında nasıl sendikacılık yapıldığını unutmadık, unutmayacağız. Sağlık-Sen olarak, kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar davamız ile ilkelerimizden vazgeçmeyerek sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik ve özlük haklarını ileriye taşımak için mücadele ettik, mücadele etmeye de devam ediyoruz. Kim ne söylerse söylesin sorunların tek çözümünün adresinin Sağlık-Sen olduğunu herkes biliyor” ifadelerini kullandı.

Genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni eden Baki, bugüne kadar sendikaya emek veren herkese teşekkür etti. Baki, “Yönetime gelecek yol arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bizleri güçlü kılan birlik ve beraberliğimizdir. Bugün kim kazanırsa kazansın seçimden sendikamız güçlenerek çıkacak. Sağlık-Sen’in başarısı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sağlık-Sen Bilecik Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Emrah Göztepe, Şube Sekreteri Metin Gülhan, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yekta Yılmaz, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Çelik, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihan Tüfekçi, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Aktepe, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sümeyye Topal.