İzmir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan sağlık personellerinin promosyon güncelleme süreciyle ilgili muallak duruma tepkileri sürüyor.

Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir bugün yaptığı açıklamayla, bankanın promosyonla ilgili sağlık müdürlüğünden süre istediğini ve sürecin yeniden teklif verme aşamasında takıldığını paylaştı.

Özdemir açıklamasında "Bizler başta Yapı kredi bankasının İzmir ve Ege bölgesi yetkilileri olmak üzere bankanın tüm yetkililerini buradan uyarıyoruz ve bir an önce bu sürecin tamamlanmasını talep ediyoruz." dedi.

Tüm ısrarlarına rağmen banka yetkililerinin sağlık çalışanlarını yok saymaya, oyalamaya ve süreci uzatmaya yönelik bir davranış içinde olduklarını dile getiren Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Özdemir, teklifin biran önce verilmemesi halinde Bankanın Bölge Müdürlüğü önünde toplanarak basın açıklaması yapacaklarını dile getirdi.

Özdemir’in bu açıklamasına Sağlık Sen Üyesi personelin verdiği ilginç cevap dikkat çekti.

Sağlık Müdürlüğünün fesih hakkının olduğunu belirten Sağlık Sen üyesi, Başkan özdemir’e seslenerek “sizi tutan mı var ? bırakın havanda su dövmeyi, günü geçiştiriyorsunuz. Yetkilisiniz ama etkili değilsiniz sayın Başkan” diyerek tepkisini gösterdi.