Sağlık-Sen Çorum Şubesi, promosyon ihalesine 12 bankanın katılımı sağlanarak, kamu çalışanlarının alabilecekleri en yüksek banka promosyon ücretine yakın bir ücret almaları sağlandığını kaydetti.

Sendika tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Sendikamız olarak; Çorum İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurum ve kuruluşları adına yapılacak olan banka promosyon ihalesine katılımın çok olması, rekabetin sağlanarak çalışanlarımızın daha yüksek banka promosyon ücreti alabilmelerini sağlamak amacıyla tüm banka yetkilileri ziyaret edilmiş, yapılacak olan banka promosyon ihalesine katılmaları talep edilmiştir.

Yetkili sendika olarak yönetim Kurulu üyemiz Türker Temiz ihalede sendikamızı temsil etmiştir. Ziyaretlerimiz meyvesini vermiş, ihaleye 12 (oniki) bankanın katılımı sağlanarak, kamu çalışanlarımızın alabilecekleri en yüksek banka promosyon ücretine yakın bir ücret almaları sağlanmıştır.

Banka promosyon ihalesi 3 yıllık olarak yapılmıştır. İhale en yüksek ücreti (3 yıllık 2500 TL.Yıllık 833,33 TL.dir.) veren Halk Bankası'nda kalmıştır. Protokol 06.02.2019 tarihi itibariyle Sağlık Müdürlüğü ve Halk Bankası yetkileri tarafından imzalanmıştır.

Sağlık Müdürlüğü çalışanları banka promosyon ücretlerini 15-20 Mart 2019 tarihlerinde (2500 TL.) peşin olarak alacaklardır.

Bağlı kurum ve kuruluşlar ise banka promosyon ücretlerini 01-05 Ocak 2020 tarihlerinde (1.805 TL) peşin olarak alacaklardır. Bu ücret çevre illere göre şuana kadar alınan en yüksek banka promosyon ücretidir.

Bu ücretin alınmasında emeği geçenlere, katkı sunanlara sendikam ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi