Amasya Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada;

Amasya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hakkında Ağır Eleştiriler! haberimiz için tıklayınız.

“Bugün sosyal medyada TSS başkanı tarafından cereyan eden bazı sansasyonel ve itibar operasyonu niteliğindeki vakaların dedikodudan ibaret olduğunu beyan ediyoruz.

Aslı astarı olmayan, önü arkası belli olmayan şüphe ve vehimlerle sendikamıza ve Amasya S.Ş.E.A.H Sağlık bakım hizmetleri müdürüne yönelik itibar suikasti niteliğinde ki sözleri gerçekle ve Cumhur ittifakının değerleriyle bağdaşmamaktadır.

Şu an Amasya S.Ş.E.A.Hastanesinde TSS üyelerine yönelik hiçbir baskı, mobing söz konusu değildir ve TSS üyeleri görev tanımları dışında hastanenin en güzel birimlerinde dahi çalışmaktadır. 

Bunun örneklerini de ayrıntılı biçimde verebiliriz.

Sendikamız ve Sağlık bakım hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kimseye sendikası ve görüşü dolayısıyla bir baskı ve mobing yapılmamaktadır. Bu tür söylentiler yalandır, iftiradır.

Sağlık-Sen olarak; Bizim Dilimiz her zaman nezakete, davranışımız güzellik ve iyiliğe davamız ise Sağlık çalışanlarımız basta olmak üzere Milletimizin saadet ve selametine hizmet etmektedir.

Gerek sendikamıza yönelik gerçek dışı beyanları gerekse Sağlık bakım hizmetleri müdürüne yönelik kullanılan bu sözleri kabul etmiyor ve TEL’İN ediyoruz.

Yunus emre'nin satırlarında ifade ettiği gibi "Aşk ile yürüyen sırtında dünyayı taşır,Aşk'sız yürüyen sırtında dünya diye ceset taşır." işte bütün mesele bu ,Sağlık çalışanlarımıza ve ülkeye hizmet etmek bir aşk işidir. Amasya Sağlık-Sen teşkilatımızda yüreğinde bu aşk'ı barındıran Sağlık çalışanlarımızın âli menfaati için mücadele eden güzel yürekli insanların harmanlandığı yerdir.

Yüreğinde halka hizmet hakka hizmettir,duygusunu taşımayan kalbi bu aşk'la çarpmayanın vay haline çünkü yunus emre böylelerini neye benzetiyor,cesede benzetiyor.

Günümüzde ki bazı Yunus emre'nin deyimiyle yürüyen cesetlerin Sağlık-Sen’imize ve Amasya S.Ş.E.A.H Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne yönelik gerçek dışı beyanları onlar açısından bir hezeyandır.

Sağlık sen olarak biz, Yunus emre'nin bu satırlarından ilham alarak aydınlık istikbalimiz için aşk ile kararlılıkla,emin adımlarla yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz.

Ama kendini bilmez bazı kişiler bizim bu ilkeli ve onurlu mücadelemizi kabullenememekte, kendi fıtratlarının gereğini yapmakta, her zaman olduğu gibi maalesef iftira atmaktadır.

Sağlık çalışanlarımızın sorunlarına uzun vadeli çözüm arayacak mecali kalmadığından,her geçen gün alanları daraldığından her geçen gün sorunlardan beslenmeyi alışkanlık haline getiren bu tüfeyli sendikacılık gittikçe yolun sonuna yaklaşmakta, yaklaştıkça handikapları HALÜSİNASYONA dönüşmektedir.

Can çekişme durumunda düçâr kaldıkları bu sekârat hâli kendilerini tercih etmeyen tüm sağlık çalışanlarını tahkir etmelerine, korkak demelerine herkesi Makam,mevki düşkünü,korkak,pısırık ve oportünist gibi ithamlarla töhmet altına alıp "" Uzanılamayan ciğere murdar""" kısır döngüsünde debelenmelerine ve YALAN HABERLERLE İFTİRA ATMALARINA VE ALGI OLUŞTURMALARINA sebeb olmaktadır.” denildi.