Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürünü sert bir dille eleştiren Şemsettin Dümen açıklamasında;

Amasya Sağlık-Sen'den Türk Sağlık-Sen’e Cevap: Cumhur İttifakının Değerleriyle Bağdaşmıyor! haberimiz için tıklayınız.

“Sayın cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi veriyorlar . Belediye başkanlarına sendikal ayrım yapmayın diyor. Siz milli eğitimde ve sağlıktaki baskıları bilmiyorsunuz ve bütün kamu kurumlarında çalışanlara zulüm ediyorlar. Hele de Amasya Devlet Hastanesindeki sağlık hizmetleri müdürü. Çalışanlar hastaneye mesaiye gelmek istemiyor. Herkes mutsuz, başhekim dayanmıyor. Gelen istifa edip gidiyor. Nerde huzurlu servis varsa anında çomak sokuyor. Müdür mü sendikacı mı yeni başlayanları odasına çağırıyor, üye ol istediğin serviste çalış, üye ol rahat servise alırım.

Nasıl bir anlayış ama kocasına çalışıyor kocası sendikacı olunca rahatları ve kazançlarını düşünüyor. Hastane battı battı siz siyasilerde seyredin olan bu memleketin insanlarına oluyor. zora geldimide yeni kapı ruhu hadi gidin başka yerde oynayın.” dedi.

Editör: Haber Merkezi