İstanbul Şişli Etfal Hastanesinde görevli olan SES üyesi sağlık emekçileri, Başhekim Hacı Mustafa Özdemir ile görüşmeye gittikleri esnada kendilerine üstten ve saygısızca bir tavır takınılmasına tepki gösterdi. Sağlık emekçileri Twitter'da #SendikaBenim etiketiyle tepkilerini ve taleplerini dile getirdi.

Şişli Etfal Hastanesinde görevli Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyesi sağlık çalışanları, koronavirüs salgını sürecinde yaşanan problemler ve hastane yönetiminin sorumluluğu ile ilgili Şişli Etfal Hastanesi Başhekimliğinden randevu aldı. Bu sabah 08.00'de başhekimlik ile görüşmeye giden SES üyesi 3 sağlık emekçisine, görüşmeye sadece bir kişinin alınacağı söylendi. Sağlık emekçileri, kendilerine karşı üstten, dayatmacı ve aşağılayıcı bir tavır takınıldığını belirterek görüşmenin gerçekleşemediğini söyledi.

Sağlık emekçileri, görüşmeye sadece bir kişinin alınacağının söylenmesi üzerine kendilerine söz verildiği gibi görüşmeye 3 kişi ile gireceklerini belirtti ancak bu kez de Başhekim Hacı Mustafa Özdemir "Sizin amiriniz benim" diyerek emekçilere çıkıştı.

SES üyesi emekçiler, hastane başhekimliğinin bu tavrı üzerine Twitter'da #SendikaBenim etiketi ile tepkilerini ve taleplerini dile getirdi.