Manisa Sağlik-Sen Şubesi tarafından yapılan açıklama ile Manisa ADSM'de İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Yüksel Ülker'in eskiden sağlık sen'de temsilcilik yapmış fakat şu anda sendikaya üye olmayan küskün bir iki sağlık personelini yeniden üye yapması sonrasında duygulandıklarını dile getirerek, üyelikleri Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş'a hediye ettiklerini açıkladı. 

Sağlık Sen Manisa Şube Yaptığı paylaşımda, "Sendikamızın daha önce başkanlığını da yapmış olan Manisa ADSM müdürü Yüksel ÜLKER, eskiden temsilcilik yapmış fakat şu anda üye olmayan küskün bir iki arkadaşımızı yeniden üye yaparak bizi fazlasıyla duygulandırdı. Yıllar sonra aklına gelse de sendikamıza üye kazandırarak, küslük olur mu hiç dedirten Yüksel ÜLKER'in bu çabasını taçlandırmak istiyor ve biz de bu üyelikleri Genel Başkanımız Semih DURMUŞ'a hediye ediyoruz. " dedi.


*Manisa ADSM Müdürü Yüksel ÜLKER

Dün yapılan paylaşım sonrasında Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş tarafından hediyeler üzerine herhangi bir açıklama yapmadığı görüldü.