Diyarbakır’a büyük ve hayırlı hizmetler yapacağını aktaran Dr. Cihan Tekin; “Diyarbakır halkına hak ettiği hizmeti yapacağız. Diyarbakır, en iyi hizmeti almaya layık bir millettir. Tüm halkımıza eşit derecede hizmet edeceğiz. Hiç kimsenin kamu zararı oluşturmasına müsaade etmem. Bu noktada kimsenin milletimin alması gereken hizmetin önüne geçmesine müsaade etmem. Bu benim ne tavrıma ne de tarzıma uymaz. Diyarbakır halkının gönlü rahat olsun. Ben daha önce de görev yaptığım yerlerde devletime ve milletime hizmeti ön planda tuttum. Bugüne kadar devletimin ve milletimin tek bir kuruşuna halel getirmedim, bundan sonra da buna müsaade etmem” dedi.

Diyarbakır Sağlık Müdürü de Görevden Alındı! Yeni Müdür Dr. Cihan Tekin Oldu! haberimiz için tıklayınız.

“MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Diyarbakır’a yeni gelen ve ilk defa gazetemize konuşan Dr. Tekin; “Diyarbakır halkı beni şöyle tanısın. Biz liyakate, ehliyete ve sadakate önem veren insanlarız. Bu liyakat, ehliyet ve sadakat şahıslara değil devletimize ve milletimize olan bağlılıklardır. Bu doğrultuda düşünen, hizmet verecek herkesin başımızın üzerinde yeri var, bu arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Bu mantığın dışında olanlarla da bizim bir arada bulunmamız mümkün değildir. Devletimin milletime hizmet için gönderdiklerini israf ederek, çarçur edenler hakkında da tespitlerimiz doğrultusunda gereken neyse yapacağız. Ben devletimi ve milletimi seviyorum.” dedi.

“BENİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNCE MİLLETİM GELİR“

Çeyrek asra yakın bir süredir devlete ve millete hizmet ettiğini ifade eden Dr. Tekin; “Ben 23 yıldır bu sektörde milletime ve devletime hizmet ediyorum. Bu millet Kurtuluş Savaşı’nda sırt sırta kan döktü. Bu topraklar bizim için kutsaldır. Bunun için hiç kimseyi ayırma gibi bir meselemiz olamaz. El birliğiyle ve gönül birliğiyle inşallah elimizden gelen en iyi hizmeti sarf edeceğiz ve tüm halkımıza eşit derecede hizmet edeceğiz. Hiç kimsenin kamu zararı oluşturmasına müsaade etmem. Bu noktada kimsenin milletimin alması gereken hizmetin önüne geçmesine müsaade etmem. Bu benim ne tavrıma ne de tarzıma uymaz. Diyarbakır halkının gönlü rahat olsun. Ben daha önce de görev yaptığım yerlerde devletime ve milletime hizmeti ön planda tuttum. Bugüne kadar devletimin ve milletimin tek bir kuruşuna halel getirmedim, bundan sonra da buna müsaade etmem. Bu saatten sonra da aynı hizmetleri yürüteceğime ve Diyarbakır halkına hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“DİYARBAKIR HALKI EN İYİ HİZMETİ ALMAYA LAYIKTIR”

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Gerçekleşti! haberimiz için tıklayınız.

Diyarbakır halkının hak ettiği hizmeti en iyi şekilde yerine getireceğini belirten Dr. Tekin; “Devletimin milletime hizmet için gönderdiklerini israf ederek, çarçur edenler hakkında da tespitlerimiz doğrultusunda gereken neyse yapacağız. Ben devletimi ve milletimi seviyorum. Diyarbakır halkı benim Elazığlı olmam hasebiyle birbirine geçmiş, birbirini seven ve bilen insanlardır. Diyarbakır halkı benim için önemlidir ve en iyi hizmeti almaya hakkı vardır. Bu doğrultuda gerek ben gerekse de çalışma arkadaşlarımız her türlü gayreti sarf edeceğimize Diyarbakır halkı emin olsun. Milletimize hizmet anlamında bizimle aynı doğrultuda düşünmeyen arkadaşlarla bizim yol almamız mümkün değildir. Kamu zararı oluşturan veya hizmetin aksamasına sebep olanlar varsa onlarla asla çalışmayacağız. Bunun haricinde Diyarbakır halkına fedakâr bir şekilde hizmet eden arkadaşlarla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..

“BOĞAZIMDAN HARAM LOKMA GEÇMEYECEK”

Son zamanlarda sürekli dile getirilen iddialarla ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Tekin, müfettişlerin raporlarının sonuçlarına göre hareket edeceğini söyledi. Dr. Tekin; “Tüm kamuoyunun bildiği bir gerçek var, burada müfettişlerin olduğunu herkes biliyor. Müfettişlerin raporunda ne zikredilmişse harfiyen gereklerini yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm iddialarla ilgili gerekli araştırmalarımızı yapacağız, varsa haksız ve hukuksuz işlemler bu konuda tavrımız çok nettir, ‘Biz Milletimizin yanındayız.’ Elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmek için buradayız. Devletimin ve milletimin aleyhinde olan hiçbir şeye müsaade etmem. Bu konuda çok netim. Benim ve çoluk çocuğumun kursağından bir tek kuruş haram lokma geçmedi, rabbim bundan sonra da nasip etmesin inşallah” şeklinde konuştu.