Göreve atanmasıyla birlikte toplumun her kesiminin ziyaret ettiği Erez, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ben hizmet için geldim. Bugüne kadar edindiğim birikimlerimi Iğdır’da hayata geçirmek istiyorum. Elbette tek başıma çözeceğim sorunlarda var, Bakanlığımızın himayesinde çözeceğimiz sorunlarda olacaktır. 

Iğdır’dan ayrılmadan önce Anjiyo ünitesiyle alakalı çalışmalarımız olmuştu, yarım kalan Anjiyo projemizi hayata geçirecek, halkımızın il dışına gitmesinin önüne geçeceğiz. 

Hastanemizde görev yapan hekimlerimizin sayısının artırılması, sarf ve cihazlarının temini konularına ağırlık vereceğiz. Hekimlerimizin daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarına olanaklar sağlayacağız. Eski hastane için yıkım kararı alındı. Hastane yıkıldıktan sonra yerine sağlık kompleksi yapmayı düşünüyoruz. Henüz düşünce aşamasında olan bu proje hemen bugünden yarına olabilecek bir yatırım değil. Ama Bakanlığımızın ve siyasilerimizin desteği ile 2020 yatırım programına aldırmayı hedeflemekteyiz. Bu projeyi hayata geçirdiğimiz takdirde, İl Sağlık Müdürlüğünün yeri ile halk sağlık müdürlüğünün yerini şehir merkezinde olmaları sebebiyle toplum sağlık merkezine dönüştürerek halkımızın hizmetine sunacağız.  

Ziyaretime gelen tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımıza layıkıyla hizmet etmek bizim en ulvi görevimiz olacaktır. Çalışmaktan korkmam ve yorulmam. İnşallah sizlerin de desteği ile en kısa sürede sağlıkla ilgili tüm sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız.” dedi.