“Siz bana hesap soramazsınız” diyen kadın doktorun şikayet etmesi üzerine hastane güvenliği tarafından aile servisten kovulduğunu öne süren Ahmet Arıkan isimli gazeteci, akşam saatlerinde tedavi olmak için devlet hastanesinin acil servisine gittiğini belirterek olayı şöyle aktardı. Sarı alanda görev yapan kadın doktorun sırada hasta olmasına rağmen sürekli bir yerlere gidip geldiğini görünce, hocam 3 defadır 15’er dakika gidiyorsunuz, burada bu kadar insan bekliyor sorusunu sormasını ardından kadın doktor tarafından azarlandığını ileri sürdü.

Gazeteci Ahmet Arıkan kadın doktorun kendisini azarladığını, “sizi tedavi etmeyeceğim” dediğini, “gidin istediğiniz yere şikayet edin” şeklinde terslediğini, ardından hastane güvenliğine şikayet ederek güvenlikçiler eşliğinde acil servisten tedavi olmadığı halde kovulduğunu öne sürdü.

Maaşını Vergilerimle Ödediğim Doktor Beni Muayene Etmedi!

Gazeteci Arıkan, “maaşını vergilerimle ödediğim ve nereye gittiğini sordum doktor tarafından muayene edilmedim” diyerek üstelik “git istediğin yere beni şikayet et” diyerek terslendiğini yazdı.

“Hekimler, Kendilerine Şiddet Uygulatmak İstiyorlar”

Şanlıurfa’da görev yapan bazı hekimlerin, hekimlik görevini yapmadıklarını, Şanlıurfa’da vatandaşlara zülüm ettiklerini, son zamanlarda hekimlerin hastalarının kendilerini şikayet etmeleri için adeta tahrik ettiklerini ileri sürerek, hekimlerin kendilerine şiddet uygulattırmak yönünde şikayetlerin daha önce kendisine geldiğini ve bu iddaanın canlı şahidi olduğunu ileri sürdü.

Editör: Haber Merkezi