Ordu Kamuoyu bu soruya cevap arıyor başlıklı paylaşımda, eski Sağlık Müdürü için görev yaptığı döneminde yaklaşık 1 milyon 600 bin liralık bir BMW 7 serisi araç alındı mı iddiası ortaya atıldı. Üstelik alınan BMW 7 serisi aracın eski sağlık müdürünün eşi için alındığı iddia edildi.

5 Ağustos 2019 tarihinde görev değişikliği yapılan Ordu Sağlık Müdürlüğünde sular durulmuyor. Sürekli yeni iddialarla gündem de olan Ordu Sağlık, dün de 1 Milyon 600 Bin Liralık BMW 7 serisi araç alındı mı sorularıyla gündeme geldi.

HASTANEYE GİTMEDEN RAPOR ALIYOR İDDİASI

Bu arada eski Sağlık Müdürünün Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sürekli 5 - 4 günlük raporlar aldığı, bu raporları almak için hastaneye dahi gitmediği, telefonla doktorlardan raporları temin ettiği iddiası Mustafa Tomakin tarafından ortaya atıldı. Yaklaşık 1 aydır Acil Servis’de görevli doktorların hiçbir rahatsızlığı olmamasına rağmen hastaneye dahi gelmeyen eski sağlık müdürüne, 4 gün 5 gün sürelerle toplamda 1 ay rapor verdikleri ve böylelikle yeni görev yeri olan Van iline gitmemesini sağladıkları Ordulu Yerel Gazeteci Mustafa Tomakin’in iddiaları arasında yer alıyor. 

BAŞHEKİM'İN RAPORLARDAN HABERİ VAR MI?

Ordu  Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekiminin bu raporlardan bilgisinin olup olmadığı bilinmemekle beraber, 4 gün 5 gün gibi sürelerle eski sağlık müdürüne verildiği iddia edilen raporlara karşı ne gibi bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi