Ziyaretçilerimizin takdit ve beğenisiyle 1,5 yıl gibi kısa süre aylık 600 bin kullanıcının ziyaret ettiği Google News onaylı haber sitemiz saglikpersoneliHABER.NET her zaman olduğu gibi sağlık medyasına yön vermeye devam ediyor. 

KORKMADAN HABER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sendikaların güdümüne girmeden, ziyaretçilerin yorumlarına dahi tahammülü olmayan kravatlı büraksiye boyun eğmeden, korkusuz ve cesur haberleriyle sağlık personelinin kısa sürede ilgi odağı olan sitemiz saglikpersoneliHABER.NET yine en özel son dakika haberlerini 15 yıllık geçmişi olan sitelere rağmen vermeye devam edecek.

TAVAN EK ÖDEMEYİ'DE İLK SAGLİKPERSONELİHABER.NET DUYURMUŞTU

Yine geçtiğimiz günlerde Covid-19 salgının başlangıcında sağlık çalışanlarına Mart - Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan dönemde verilen tavandan ek ödemenin Eylül ayında yeniden ödeneceğini saglikpersoneliHABER.NET 11 Ağustos tarihinde Bakanlık Haber Kaynaklarından öğrenerek, bu konuda Bakan Dr. Fahrettin Koca'nın talimatı üzerine bürokratların çalışma başlattığını duyurmuştu. 8 gün önce verdiğimiz haberi bugün bazı haber siteleri kendi kaynaklarından öğrenmiş gibi sağlık çalışanlarına duyurmaktan geri kalmamışlardı.