Bartın Ağız Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Arzu Özkaya’nın hakkında geçtiğimiz aylarda bazı iddialar ortaya atılmış ve bu iddialar üzerine soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma henüz devam ederken, bu kez de Bartın Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ersoy Alıcı’nın görevden alındığı öğrenildi.

MÜDÜR BAŞHEKİMİN BAŞINI DA YAKTI İDDİASI

Bartın Ağız Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Arzu Özkaya’nın oğlunun AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi olduğu, AK Parti’ye yakınlığını da her ortamda dile getirdiği iddia edilen Özkaya hakkında başlatılan soruşturma sürecininde Başhekim Ersoy Alıcı’nın etken olduğu yerel basında gündeme gelmişti. Müdür Özkaya’nın gerekçeli olarak görevden uzaklaştırıldığı haberi sağlık camiasına bomba gibi düşerken, başarılı çalışmaları ile tanınan Başhekim Alıcı’nın görevinden alınma nedenin gerekçesiz olması, halk arasına Başhekim Siyasi oyuna mı kurban gitti sorusunun sorulmasına neden oldu.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Selim Karakaş, ADSM’de yaşananların siyasi bir boyut taşıdığını iddia ederek, sağlık müdürlüğünün kamuoyunu aydınlatması gerektiğini dile getirdi. 

MÜDÜRÜN HASTANEDE HEMŞİRE OLARAK ÇALIŞTIRILMASI YANLIŞ!

CHP İl Başkanı Karakaş, hakkında başlatılan soruşturma nedeniyle görevden uzaklaştırılan Ağız Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Arzu Özkaya’nın irtikap suçu işlediğini belirterek, bu kişinin müdürlük görevinden alındıktan sonra yine aynı hastanede hemşire olarak çalıştırılmasının yanlış olduğunu söyledi. İddialarına devam eden Karakaş, soruşturmanın devam ettiğini hatırlatarak, Ağız Diş Sağlığı Merkezinde kamera kayıtlarının birileri tarafından sildirildiği, bazı bilgisayarların hard disklerinin söküldüğünü gibi duyumların kendilerine geldiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi