TBMM, 1 Ekim'de yeni yasama dönemine girmeye hazırlanırken, milletvekilleri, anne, baba, eş ve çocuklarını kapsayan yatarak sağlık hizmetinde yeni hizmetler de devreye alındı. TBMM Başkanlığı farklı alanlarda birçok sağlık kuruluşuyla bu tür sözleşmeler imzalıyor.

TBMM Başkanlığı Yatarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sağlık Hizmetleri Alım Sözleşmesi kapsamında, 4 yıldızlı Patalya Lakeside Resort Hotel'de milletvekilleri ile anne, baba, eş ve çocukları ücretsiz olarak yatarak tedavi görebilecek. Milletvekilleri ve ailelerine ücretsiz yatarak tedavi hizmeti sunacak olan ve normal gecelik konaklama bedeli 350 lira olan Ankara Gölbaşı'ndaki otel, Başkent Üniversitesi'ne ait.

Otel yönetimi tarafından milletvekillerine gönderilen duyuruda şu bilgilere yer verildi:

"Değerli Misafirimiz,

Otelimiz ile imzalanan TBMM Başkanlığı Yatarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sağlık Hizmeti Alım Sözleşmesi kapsamında, yapılacak olan tedavilerde ve konaklamada hak sahibi anne baba eş ve çocuklarda aynı haklara sahip olacak ve sözleşme dahilinde ücret talep edilmeyecektir. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında konusunda tecrübeli ve uzman doktorlarımız, fizyoterapistlerimiz, sağlık personelimiz ve yüksek teknolojiye sahip cihazlar ile sizlere ev ortamı aratmayacak şekilde konforlu bir hizmet vermekteyiz. Hedefimiz misafirlerimize konusunda tecrübeli ve son teknoloji cihazlar ile 'önce sağlık' prensibi ile hizmet vermektir."