Konya'nın Karapınar ilçesinde, Karapınar Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olarak çalışan 42 yaşındaki Özcan Yaşar, iddiaya göre hastaneden çıkıp, yolun karşısına geçmeye çalışırken, o sırada alt geçitten çıkan Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı F.H ile sürücü S.U’nun (50) kullandığı 03 UA 003 plakalı resmi makam aracının çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 42 yaşındaki genç sağlıkçının hayatını kaybettiği trafik kazası, Karapınar-Ereğli Karayolu Karapınar Devlet Hastanesi önünde 20.30 sıralarında meydana geldi.

MECLİS BAŞKANI GÖZLATINA ALINDI

Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri geldiğinde Karapınar Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olarak çalışan Özcan Yaşar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobilde bulunan Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı F.H ile sürücü S.U ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karapınar Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olarak çalışan 42 yaşındaki Özcan Yaşar’ın cesedi yapılan incelemenin ardından görev yaptığı Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.