Iğdır ve Kars’ta daha önce yıllarca başhekimlik görevlerinde de bulunan Dr. Erez, son olarak geçtiğimiz yıl Iğdır Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

Erez’in vefat ettiğiyle ilgili sabah saatlerinde de haberler çıkmış ancak ailesi bu haberleri yalanlamıştı.

Dr. Nevruz Erez’in vefat haberi üzerine Iğdırlı vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı.

Biz de saglikpersoneliHABER.NET olarak deneyimli ve başarılı doktorlardan olan Op. Dr. Nevruz Erez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.  

Op. Dr. Nevruz Erez 

1955 Iğdır doğumlu olup. İlk ve Orta öğrenimini Iğdır’da tamamlamıştır. 1981 Hacettepe Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesinden Mezun oldu.1983 yılına kadar Iğdır Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptı.1987 yılında Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimini tamamladı.1988-1993 yılları arasında Kars Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekimlik, 1993-1999 yılları arasında Iğdır Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekimlik, 1999- 2013 yılları arasında Etlik İhtisas Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlığı, 2013 -2015 yılları arasında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Kliniğimizde Genel Cerrahi Uzmanlığı görevlerini yapmıştır. 2016- 2018 yılları arasında Iğdır Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yaptı. 2018 yılı itibariyle Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevine atanmış halen aynı görevi yürütmektedir. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.