Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Psikiyatri bölümü sorumlusu hemşire Sakine Fulya Özer, yakalandığı koronavirüse yenik düştü. 50 yaşında hayatını kaybeden Özer, ölümüyle sevenlerini derinden üzdü.

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Koronavirüs (Covid-19) salgını her alanda etkisini göstermeyi sürdürüyor. Devlet yetkililerinin her alanda tedbir ve önlemlerine karşın virüsle yakından mücadele eden sağlık camiası, bir personelini daha virüse kurban verdi. Yüksek İhtisas Hastanesi Psikiyatri bölümü hemşiresi Sakine Fulya Özer, yakalandığı salgına yenik düşerek 50 yaşında hayatını kaybetti. Bir çocuk annesi olan Özer, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü.

SAĞLIK CAMİASINI YASA BOĞDU

Genç hemşire Özer’in ölümüyle birlikte Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi camiası ve sağlık camiası derin üzüntü yaşadı. Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, "Hastanemiz personellerinden hemşire Fulya Özer'in vefatı hepimizi üzdü. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına, tüm sağlık çalışanlarını başsağlığı diliyorum" şeklinde taziye mesajı yayımladı.