Nevşehir Devlet Hastanesi kan alma biriminde hemşire olarak görev yapan 50 yaşındaki hemşire Ayşegül Onurkal korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

1970 Nevşehir doğumlu 2 çocuk annesi Ayşegül hemşire Nevşehir Devlet Hastanesi'nin çeşitli servislerinde yaklaşık 30 yıldır hizmet ediyordu.

Vefat Eden Hemşire Ayşegül Onurkal için Nevşehir Devlet Hastande Cenaze Töreni Düzenlendi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinin çeşitli birimlerde uzun süre başarı ile hemşire olarak görev yapmakta iken Kovid-19 hastalığı nedeni ile yoğun bakım ünitesi’nde tedavi görmekte iken hayatını kaybeden Ayşegül Onurkal için hastane bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, yöneticiler, hastane yönetimi, idareciler, kurum hekimleri ile sağlık çalışanları katıldı. Tören sonunda hastane bahçesinde cenaze namazı kılındı.

HABERİN GEÇMİŞİ!

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüde vefat eden hemşire Onurkal için bir taziye mesajı yayımladı.

İl Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAYmesajında; "Nevşehir Devlet Hastanesinde uzun yıllar hemşire olarak görev yapan personelimiz Ayşegül Onurkal Covit tedavisi görmekte iken vefat etmiştir.

Merhumeye Yüce Allah rahmetiyle muâmele eylesin, ailesi ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ayşegül hemşirenin cenazesinin yarın Nevşehir'e getirileceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi