Acilde görevli çalışanların akşam saatlerinde hastane acilinde taktığı maskeler hastaneye gelen vatandaşları ‘corona virüsü’ şüphesiyle korkuttu.

Çalışanların hastaneye yüksek ateş şikayetiyle başvuran bir hastaya karşı tedbir amaçlı maske taktığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre acile gribal enfeksiyon şikayetiyle başvuran bir hasta yüksek ateş sebebiyle müşaade altına alındı. Hastane çalışanları ise önlem amaçlı maske taktı.

Yapılan testler sonucunda hastanın ağır gribal enfeksiyon geçirdiği anlaşıldı. Hasta tedavisinin ardından taburcu edildi.

“KIRŞEHİR SAĞLIK ÇALIŞANLARI” AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili Kırşehir Sağlık Çaışanları Derneği Facebook hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada,

“Bugun akşam saatlerinde yerel bir haber sitesinde Kırşehirde korona virüsü şüphesi başlıklı bir haber yayınlanmış bu yüzden vatandaşlarımız panik ve tedirgin olmuşlar derneğimiz gerek sayfası gerekse iletişim kanalları konuyla ilgili yoğun soru yağmuruna tutulmuştur.

Konuyla ilgili edindiğimiz bilgiye göre Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline yüksek ateş şikayeti ile bir vatandaşımız başvurmuş yapılan muayene neticesinde mevsimsel gribal enfeksiyona bağlı yüksek ateş tedavisi uygulandıktan sonra hasta taburcu edilmiştir.
Hastanemiz kesintisiz sağlık hizmeti sunmaya devam etmekte olup hasta kabulüne devam etmektedir.” denildi.