Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesinde bilgi işlem personeli olarak çalışan 33 yaşındaki Alev Solak görevi sırasında başağrısı şikayeti ile acil servise gitti. Yapılan tetkikler sonucunda durumu ciddileşen sağlık çalışanı yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği tespit edilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Alev Solak'ın durumunun daha da ciddileşmesi üzerine SANKO Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 2 çocuk annesi iki günden beri baş ağrısı çektiği öğrenildi. 

Hastane çalışanları mesai arkadaşlarının beyin kanaması sonucu yoğun bakım ünitesine kaldırılmasının ardından derin üzüntü yaşarlarken. Hayata tutunması ve yaşaması için dua ettikleri öğrenildi.

Gaziantep sağlık camiası geçtiğimiz hafta içersinde kendilerini derinden üzen Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ambar görevlisi olarak çalışan Cuma Budak'ın beyin kanaması sonucu ölmesi üzüntüsünü atlatamadan, görevi başında beyin kanaması geçirerek yoğun bakım ünitesinde yaşama tutunamaya çalışan Alev Solak için seferber oldukları belirtildi.

Memo Haber

Editör: Haber Merkezi