2000 yılında Atatürk Devlet Hastanesinde mikrobiyoloji uzmanı olarak göreve başlayan Çalaşyer, 2005-2007 arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde başhekimlik görevi yaptı. Pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Çalaşyer’in vefat haberi Aydın sağlık camiasını ve ailesini yasa boğdu.Eski Başhekim Dr. İlkkan Çalaşyer için 2005-2007 arasında başhekimlik görevi yaptığı Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tören düzenlenecek.

HACILARKIRI MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

2000 yılında Atatürk Devlet Hastanesinde mikrobiyoloji uzmanı olarak doktorluğa başlayan Çalaşyer, Pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Çalaşyer için Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde düzenlenecek törenin ardından öğle namazına müteakip Bey Camiinde kılınacak cenaze namazından ardından, İzmir Hacılarkırı Mezarlığında defnedileceği öğrenildi. 

Aydın Atatürk Devlet Hastanesinin, SSK hastanesinden ilk dönüşümü sırasında Dr.İlkkan Çalaşyer, Başhekimlik görevini yürütüyordu. Aydın SSK Hastanesinin koğuş sisteminden oda sistemine geçiş çalışmaları, her odaya klima ve televizyon gibi bir çok yeniliğine imza atan Çalaşyer, Aydın’ın sağlıktaki dönüşümünü vatandaşa hissettiren başhekim olarak biliniyordu.

Saglikpersonelihaber.net ailesi olarak;

Merhuma Allah’tan Rahmet, başta sağlık camiası olmak üzere tüm dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.