Kocaeli’nin tanınmış simalarından ve Kocaeli Askeri Hastanesi eski Başhekimi olan bir dönem Akademi Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Dr. Ali Şener 7 Eylül Cumartesi günü talihsiz bir kaza yaşadı. Cumartesi günü öğle namazını kıldıktan sonra evine doğru gitmek için Atatürk Bulvarı’nın ana caddesinde bulunan inşaatın önünde açık bırakılan çukura düşerek ağır yaralandı. 

CAMİ CEMAATİ TARAFINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Uzun zamandır gözlerinden rahatsız olan ve  uzağı görmede zorluk çeken eski Başhekim Dr. Şener, kazayı gören camii cemaati tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Eski Başhekimin açık bırakılan çukura düşerek ağır yaralanması olayını öğrenen vatandaşlar açık bırakılan çukur için tepkilerini dile getirdiler. Kazadan hemen sonra çukurun açık bırakılmasından sorumlu kişi yada kişilerin ilk işi Uzm. Dr. Ali Şener’in düşerek ağır yaralanmasına sebep olan çukuru betonla kapatmak oldu.

Eski Başhekim Şener’in akrabaları ise, 7 Eylül Cumartesi günü talihsiz bir şekilde doktor Ali Şener’in ağır yaralanmaya sebep olan çukuru açık bırakanlardan şikayetçi olduklarını belirterek, soruşturma açılmasını ve bu kişilerin hak ettikleri cezayı almalarını talep etti.