Kocaeli sağlık camiasını yasa boğan haber dün geldi. Bundan 4 ay kadar önce 2 yıl boyunca sürdürdüğü kanser savaşını kazanan Ebe Tuğba Sevilmiş, yendiği kanser hastalığının yeniden kendini göstermesi nedeniyle hayatını kaybetti. Bir çocuk annesi olan Ebe Tuğba Sevilmiş, Körfez Devlet Hastanesinde ebe kadrosunda görev yapıyordu. 

AKCİĞER KANSERİNİ YENDİ

Kocaeli Körfez Devlet Hastanesinde ebe kadrosunda çalışan 1985 yılı doğumlu 34 yaşındaki Tuğba Ebe, bundan iki yıl kadar önce önce akciğer kanseri teşhisi konulması üzerine hastaneye yatırılarak tedavisine başlanmıştı. 2 yıl süren tedavi sürecinin sonunda doktorları sonuçların olumlu olması üzerine Tuğba Sevilmiş’e beklediği müjdeyi vererek, kanseri yendiğini söylemişlerdi.

KANSER YENİDEN KENDİNİ GÖSTERDİ

2 yıl boyunca yılmadan mücadelesini sürdürerek sonunda yenmeyi başardığı kanser’den kurtulmanın mutluluğunu yaşayan Ebe Tuğba Sevilmiş, dört ay önce aldığı haberle 2 yıl önce başladığı tedavi sürecinin başına döndüğünü anladı. Doktorlar tarafından yeniden kanser olduğunu öğrenen Ebe Sevilmiş, yeniden kendini gösteren bu hastalıkla tekrar mücadeleye girişti.

KOCAELİNİ ÜZÜNTÜYE BOĞDU

1985 doğumlu, evli ve bir çocuk annesi olan Ebe Tuğba Sevilmiş, 4 ay önce yeniden başladığı kanser tedavisine ne yazık ki daha fazla dayanamadı. Kocaelinde özel bir sağlık kuruluşunda tedavi gören bir çocuk annesi Tuğba Sevilmiş, dün yaşama gözlerini yumdu. Genç sağlık çalışanının ölümü, sağlık camiası olmak üzere şehirde büyük üzüntüye neden oldu.

Editör: Haber Merkezi