1989 yılından bu yana Bodrum Devlet Hastanesi’nde görev yapan, bir çocuk babası Dr. Necmi Cavlı (60), kalp rahatsızlığı nedeniyle dün Torba Mahallesi’ndeki evinde yaşamını yitirdi. Çevresi ve hastaları tarafından çok sevilen, esprili kişiliği ile tanınan doktor için bugün hastane bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene; ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Hastane Başhekimi Dr. Oğuz Şahin, mesai arkadaşları ve hastaları katıldı. 

Düzenlenen törende mesai arkadaşları Cavlı ile ilgili anılarını gözyaşları içinde paylaştı. Arkadaşları, Cavlı'nın herkes tarafından çok sevildiğini, zamanının çoğunu hastalarına ayırdığını söylediler. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da Dr. Necmi Cavlı’nın Bodrum’a çok hizmetinin olduğunu ifade ederek “Ruhu şad olsun” dedi. 

Tören sonunda helallik alındı, Dr. Necmi Cavlı için dualar edildi. Cenazesi mesai arkadaşlarının omzunda Bodrum Belediyesi cenaze nakil aracına alınıp Cevat Şakir Mahallesi’ndeki Türbe Mezarlığı’na getirildi. Dr. Necmi Cavlı'nın naaşı öğle namazına müteakiben düzenlenen törenle toprağa verilecek. 

HABERİN GEÇMİŞİ

1960 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve 1984 yılında Dicle Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Necmi Cavlı, 1989 yılından bu yana Bodrum Devlet Hastanesi’nde görev yapıyordu. 

Uzun yıllar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Yat Kaptanlığı Programında Gemide Sağlık dersi de veren Necmi Cavlı, Torba Mahallesi’nde yaşamını sürdürüyordu.  

Bir süredir kalp rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Cavlı, bugün Torba Mahallesi’ndeki evinde yaşamını yitirdi. Doktorun ölümü, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. 

Dr. Necmi Cavlı’nın yarın Cevat Şakir Mahallesi’ndeki Türbe Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi