Binali Yıldırım'ın Ankara Şehir Hastanesinde yapılan tetkiklerinin ardından evde tedavi için az önce hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Öte yandan Dr. Fahrettin Koca'da Binali Yıldırım'a hastaneden çıkışı esnasında eşlik etti. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım’ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter." dedi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı, eski Meclis Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği, binaya yürüyerek giriş yaptığı ve hastanede normal odada tutulduğu öğrenildi.

Ayrıca haberin duyulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Yıldırım'ı ziyaret ettiği bilgisine ulaşıldı. Yıldırım'ın ailesinden başka bir isim ise şu anda hastanede korona virüs tedavisi görmüyor.

Binali Yıldırım: "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesine başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır."