Çankırı Postasında yer alan haberde;

Çankırı Devlet Hastanesinde 2 yıldır bademcik ve geniz eti ameliyatlarının yapılmadığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 180 bin nüfuslu Çankırı’ya hizmet veren Çankırı Devlet Hastanesinde sunulan sağlık hizmetleri gün geçtikçe geriye gidiyor. Türkiye sağlıkta çağ atlarken Çankırı’da sağlık hizmetlerinin bırakın yerinde saymayı her geçen gün geriye doğru gitmesi sağlık sisteminde yaşanan sorunları gözler önüne seriyor.saglikpersonelihaber.net

Çankırı’da KBB Uzmanı Op. Dr. Ceyhun Cengiz tarafından geçtiğimiz yıllarda başarıyla gerçekleştirilen bademcik ve geniz eti ameliyatlarının doktorun Çankırı’dan ayrıldığı 30 Kasım 2017 tarihinde buyana 2 yılı aşkın süredir yapılamadığı öğrenildi.

Hastaneye bademcik ve geniz eti şikâyeti ile gelen hastaların Çankırı’da ameliyat yapılamadığı için Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.

Çankırı sağlığında yaşanan sorunlar devam ede dursun sağlığa yön veren İl Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya ve ekibi, sosyal medyada yemek masasından yayınladıkları mesajlaidareyi maslahatını sürdürmeye devam ediyor. Siyasilere methiyeler düzen Sarıkaya ‘Durmak yok, çalışmaya devam” mesajı ile kamuoyunda son günlerde en çok tartışılan isimlerin başında geliyor.