İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Uzman Dr. Ertaç Altuner ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık işçisi olan Hanım Kakaç koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşamını yitirdi. Ankara Tabip Odası, sosyal medya hesabından, "İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner'i Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm tıp camiasına başsağlığı diliyoruz" mesajı paylaştı.

Ankara Tabip Odası, bir diğer paylaşımında "Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık işçisi olarak çalışan Hanım Kakaç'ı covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık emekçilerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Osmaniye'de özel bir hastanede otomasyon görevlisi olarak çalışan İsmail Has Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. TTB Twitter hesabından duyurdu.

Tarsus Devlet Hastanesinde eczane teknisyeni olarak çalışan Ramazan Öz de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde laboratuvar teknisyenliği yapan Ahmet Yıldız Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Isparta SSK Hastanesinden emekli Ortopedi Uzmanı Dr. Adnan Kömüroğlu da Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Editör: Haber Merkezi