2019’u 2020 yılına bağlayan yılbaşı akşamında bir araya gelen sağlık çalışanları 2020 yılına birlikte pasta keserek girdi. Sağlık çalışanlarının ve hastalarının daima yanında olduğunu belirten Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı; “Yılbaşı ümit ve heyecanı bir arada barındıran 365 sayfalık kitabın ilk boş sayfasıdır.

Bu özel günde mesai kavramına bağlı olmaksızın özverili ve fedakarca çalışan meslektaşlarımla bir arada olmak, onlarla birlikte yeni bir yılın ilk sayfasını yazmak istedim. Bu yılda da hastane olarak; hayatlara dokunmaya, küçük mucizeler ve hikayeler yazmaya devam edeceğiz. Birlikte çıktığımız bu yolda büyük işler başaracağımıza inancım sonsuzdur. İyi ki varsınız. 2020 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyorum” dedi.

Başhekim ve hastane yönetimi daha sonra sağlık tesisinin farklı noktalarında görev yapmakta olan sağlık çalışanlarını da yerinde ziyaret ederek yeni yılını kutladı.   Yeni Yıla rahatsızlığı nedeniyle hastanede girmek zorunda kalan hasta ve hasta yakınlarını da odalarında ziyaret eden Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı;  geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yeni yıllarını kutladı. Prof. Dr. Lakadamyalı, hastanede yatarak tedavi gören her bir hastanın tedavisiyle yakından ilgilenerek sağlık çalışanlarından bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi