Sabah saatlerinde hastaneye gittiği öğrenilen Bakan Koca, yürüme zorluğu çektiği için 4 hafta kadar tedavi göreceği Bilkent Şehir Hastanesinde  76 yaşındaki Fatma Girik’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Ünlü sanatçıyı hastane odasında ziyaret eden Sağlık Bakanı Koca, hekimlerden detaylı bilgi aldı ve sanatçıyla bir süre sohbet etti.

FATMA GİRİK: HASTANEDEN VE HEKİMLERDEN ÇOK MEMNUNUM

Sağlık Bakanı'na ziyareti için teşekkür eden Girik, hastaneden ve hekimlerden çok memnun olduğunu söyledi. Bakan Koca, sanatçının sağlık durumunu yakından takip ettiğini ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiğini belirtti. Fatma Girik'in genel durumunun ise iyi olduğu biliniyor.

10 gün öncesinde diş tedavisi için gittiği İstanbul’dan Ankara’ya geçen usta oyuncu burada doktoruna göründü. Yürüme güçlüğü çeken Girik, doktorunun tavsiyesi üzerine hastaneye yattı. 4 hafta süreyle fizik tedavi görecek olan usta oyuncunun başka bir rahatsızlığı olmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu basına yansımıştı.

Girik, sık sık düşmesinden dolayı geçtiğimiz Şubat ayında beyin ameliyatı ve 2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olmuştu.

Editör: Haber Merkezi